25 / 04 / 2024

bitlis güroymak işyeri inşaatı

bitlis güroymak işyeri inşaatı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Kredi desteği ve Yapı Kooperatifi'nin sorumluluğu'nda Bitlis Güroymak Küçük Sanayi Sitesi kapalı zarf usulü ile 61 işyeri yaptıracak.

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 5 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 5 gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuru detayları...

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu ay iş yeri ve konut kiralarına ne kadar zam gelecek?

Güncel düzenlemelere göre işyeri ve konut kiralarındaki artış oranları belli oldu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği kira artış oranları açıklandı. Peki güncel düzenlemelere göre iş yeri ve konut kiralarındaki artış oranları ne oldu?

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

bitlis güroymak işyeri inşaatı Haberi

bitlis güroymak işyeri inşaatı

20 Kasım 2010 tarihinde tamamlanacak olan ihalenin tahmini bedeli 6 milyon 57 bin 115 YTL, geçici teminat bedeli ise 423 bin 998 YTL olarak belirlendi.

İhale 20 Mart 2008 saat 10.00'da Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ana Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda yapılacak.