20 / 04 / 2024

Bitliste eğitime yatırım

Bitliste eğitime yatırım

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Faizler düştü, iş’e yatırım zamanı!

Faizlerin düşmesi nedeniyle, iş’e yatırım yapmak için en uygun zamana girdik. Düşük faiz oranları, özel sektörün yatırım iştahını artırdı ve işe yatırım yapmak için uygun zamanı oluşturdu.

Tuğçe Tanay: Arazi yatırımı her zaman kazandırır!

Emlak fiyatlarının piyasa değerinin altından satıldığından bahseden gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, arsa, arazi yatırımının kaybettirdiğini söyledi.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Bitliste eğitime yatırım Haberi

Bitliste eğitime yatırım

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcanarak il ve ilçelerde 24 noktaya 116 derslikli okul, 7 adet spor salonu ve 14 daireli lojman yaptıklarını ifade etti.



Yapılan okulların bir kısmının bitme aşamasına geldiğini, diğer bir kısmının ise ihale aşamasında olduğunu hatırlatan Korkmaz, şöyle konuştu: "Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. 8 ayrı noktada 104 dersliğimiz, bin 920 yatak kapasiteli pansiyonumuz ve bir spor salonu inşaatları devam etmektedir. İl ve ilçelerde yapılan okul ve pansiyonların bir çoğu 2015-2016 eğitim öğretime yetişecek. 2002 yılında bin 822 dersliğimiz vardı. Şuan itibariyle 3 bin 833 dersliğimiz var. Son 10 yıl içerisinde 2 bin 110 derslik yapıldı. Yıl içerisinde 100 dersliğimiz tamamlandı ve eğitime hazır hale getirildi. Derslik...