29 / 03 / 2024

Biva Tower bayraklı projesi

Biva Tower bayraklı projesi

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Biva Tower projesinde teslimler 2021'de!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da yükselen Biva Tower projesinde 96 konut ve 8 ticari ünite bulunuyor. 

Biva Tower Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak!

İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık İzmir Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını hayata geçiriyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Biva Tower İzmir örnek daire!

Biva Mimarlık imzası taşıyan Biva Tower İzmir'de "Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile tanıtılıyor. Projede teslimler 2019 Aralık’ta yapılacak..

Bayraklı Biva Tower iletişim!

Zeminde ve zemin üstü birinci katta ticari alanlarla birlikte 96 daireden meydana gelen Biva Tower İzmir ,2019 Aralık’ta teslim edilecek..

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.

Biva Tower 2019 Aralık'ta teslim edilecek!

Biva Mimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, 151 metre yüksekliğiyle ‘Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası’ olma özelliğini taşıyor. 

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Biva Tower bayraklı projesi Haberi

Biva Tower bayraklı projesi


İzmir Bayraklı'da Biva Mimarlık tarafından hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. 

''Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile satışlara başlanan Biva Tower İzmir'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplamda  96 daire 8 ticari üniteden meydana gelen Biva Tower İzmir projesinde dairelerin 2019 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Biva Tower İzmir projesi hakkında ödeme planı ve fiyat gibi detaylar henüz netleşmedi. Bayraklı Biwa Tower'da detaylar netleştiğinde Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Biva Tower İzmir iletişim:
Web: http://bivatower.com
Tel: 444 30 31


Öznur YASLI /...