19 / 04 / 2024

Biz Altınay Yapı İnşaat

Biz Altınay Yapı İnşaat

Biz Altınay Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Melih Altınay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Altınay Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Silivri, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Aile Bakanlığı ek bir ödeme de yapıyor. Tek bir şartları var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemelere 2 ay daha devam edilecek. Sonrasında ödemelerin başka bir program adı altında yapılması bekleniyor. Bakanlığın vatandaşlara ek ödeme de yaptığı birçok kişi tarafından bilinmiyor. Ancak ek ödemeyi almak için bazı ş

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altında yeni devir başlıyor! Gram altının ayak sesleri korkutmaya başladı! İşte detaylar!

Altın alacaklar pür dikkat piyasayı takip ediyor. İşte gram altında yapılan uyarılara dair detaylar!

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Yol İnşaat Müteahhitlik Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fırat Altınay tarafından kuruldu.

N11'den Oppo Reno5'e 2650 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Oppo Reno serisinin sevilen akıllı telefonu, Oppo Reno5'e N11'de indirim yapıldı! Piyasa fiyatının altına yapılan bu satışı sakın kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Biz Altınay Yapı İnşaat Haberi

Biz Altınay Yapı İnşaat

Biz Altınay Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Melih Altınay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Altınay Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Silivri, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Biz Altınay Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-Yurtiçi ve Yurt dışında Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya kendi adına ve üçüncü kişiler adına binalar , yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri ve müstakil konut, iş hanları, alışveriş merkezleri,fabrikalar, maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su,kanalizasyon,boru hattı, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil...