25 / 04 / 2024

Bizmişen TOKİ alt gelir başvuru tarihleri

Bizmişen TOKİ alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Elazığ Bizmişen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Çeyrek altın rekor kırdı! En fazla üretilen altın oldu! Tam tamına bu kadar çeyrek üretildi!

Türkiye'nin çeyrek altın üretimi rekor kırdı. En fazl üretilen altın olarak gündemde adı sıkça geçen çeyrek altın tam tamına bu kadar üretildi.

Aylık bazda en çok altın, yıllık bazda ise borsa kazandırdı!

TÜİK verilerine göre, martta aylık en yüksek reel getiri, külçe altında gerçekleşti. Yıllık bazda ise en çok kazandıran borsa oldu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tüm merkez bankaların içinde en çok altın alan ikinci banka oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının şubat ayında 22 ton altın aldığı öğrenildi. Dünya Altın Konseyinden edinilen bilgilere göre, şubat ayında en çok altın satın alan ikinci merkez bankası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olarak kayıtlara geçti.

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçerek yeni rekor denemelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. 1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun...

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

Sembolgold Aralık ayına özel kampanyalı altın takı fiyatlarını paylaştı. En ucuz altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.

En az altın kadar kazanacaksınız! İslam Memiş '' Gümüş alın'' diyerek uyardı!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara  en az altın kadar  kazanacakları yatırımı açıkladı. ''Gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. Ayrıntılar haberimizde...

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

En uygun altın yüzük fiyatı ne kadar? 8 Ayar altın yüzükler kapış kapış satılıyor! 3 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Altın yüzük salmak isteyenler, bütçesine uygun yüzüklerin fiyatlarını araştırıyor. Hem güzel şık olsun hem de en uygunu olsun isteyenler için Altınaşkı 8 ayar altın yüzüklerde yüzde 33'e varan indirim başlattı. Peki 8 ayar altın yüzükler ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

En uygun altın zincir kolye ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 21 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kolyeler her zaman kadınların vazgeçilmez aksesurları arasınd ayer aldı. Altın zincir kolyeler genellikle 14 ayar olup fiyatları değişkenlik gösteriyor. Peki en uygun altın zincir kolye fiyatı ne kadar? İşte Elizi 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

TCMB, bu yılın en fazla altın alımı yapan bankası oldu

Bu yılın en çok altın alımı yapan merkez bankası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası oldu. Açıklama Dünya Altın Konseyi'nden geldi. Dünya genelinde ise bankaların altın aktivitelerinde düşüş görüldü.

Bizmişen TOKİ alt gelir başvuru tarihleri Haberi

Bizmişen TOKİ alt gelir başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Bizmişen alt gelir grubu projesi için başvurular 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

En düşük konut bedelinin 128 bin 832 TL, en yüksek konut bedelinin ise 153 bin 17 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

2 oda 1 salon 6 adet konutun yer aldığı proje için ödenecen peşinat tutarları 32 bin 208 TL ile 38 bin 254 TL arasında değişiyor.

180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Bizmişen alt gelir grubu projesi için en düşük aylık taksit bedeli 536,80 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 637,57 TL olarak...