29 / 03 / 2024

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi adres

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi adres

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Bk Tozanlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tozanlı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yüksek ve Bülent Küçük ortaklığında kuruldu.

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Özlem Başak tarafından kuruldu.

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fara Nejad tarafından kuruldu.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koyuncu tarafından kuruldu.

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dhurgham J.J. Aljawad ve Saleh A.S. Al-Atbi tarafından kuruldu.

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Albukaai ve Randa Alrez ortaklığında kuruldu.

Çakır Architecture İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Architecture İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet İsmail Çakır tarafından kuruldu. 

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi adres Haberi

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi adres

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, mimarlık ve projelendirme hizmetlerini yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...