25 / 04 / 2024

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul iletişim

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul iletişim

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

EUR/USD paritesi yaklaşık iki ayın en yüksek seviyesinde!

Avrupa'nın ortak para birimi olan euro, risk algısındaki iyileşme ve Almanya'da beklenenden daha yüksek enflasyon rakamlarıyla birlikte faiz artış beklentilerinin desteklenmesiyle dolar karşısında yaklaşık 2 ayın en yüksek seviyesine yükseldi.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, büyük bombanın patlayacağını savunarak yatırımcılara eylül ayını işaretti etti. İşte detaylar...

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul iletişim Haberi

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul iletişim

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat yapı malzemelerinin alımı satımı ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi adres: Mehmet Akif Mahallesi Köknar Cad.No:57 A/4...