19 / 04 / 2024

Black Box İstanbul Bob Dylan konseri ne zaman

Black Box İstanbul Bob Dylan konseri ne zaman

Black Box İstanbul, Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanmış olup, ERA Mimarlık’ın projelendirdiği Uniq İstanbul (Ayazağa Kültür Merkezi) içerisinde yer alıyor. BlackBox İstanbul, Avrupa'nın sayılı etkinlik mekanlarından biri olmayı hedefliyor.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Wısam Sahalı tarafından kuruldu.

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad M.M.A tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi

PlayStation kullanıcılarının oyun marketi PlayStation Store’da Black Friday indirimleri yapıldı. Bazı oyunlardaki indirim tutarı yüzde 70’lere ulaştı. İşte indirime giren bazı oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Her yıl milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını almak için liste yapıp beklediği Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu yıl hangi güne denk geldiği belli oldu. Peki, Black Friday indirimle

Hepsi Burada, Trendyol ve N11'de Black Friday (Kara cuma) indirimleri ne zaman başlıyor?

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği efsane indirim günleri, dünyada bilinen adıyla Black Friday için nefesler tutuldu. İhtiyaç listelerini yapanlar, alışveriş için indirimlerin başlamasını dört gözle bekliyor. İşte Hepsi Burada, N11 ve Trendyol’da alışveriş çılgınlığının yaşanacağı indirim gün

Black Friday için geri sayım başladı! Black Friday 2022 ne zaman? İşte o tarih!

Black Friday 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından merak ediliyor ve heyecanla bekleniyor. Peki, Black Friday indirimleri ne zaman 2022? Black Friday bu sene hangi gün? İşte Black Friday 2022...

Black Box İstanbul Bob Dylan konseri ne zaman Haberi

Black Box İstanbul Bob Dylan konseri ne zaman


Canlı konserler ve dünyaca ünlü şov ve dans gösterilerinin yanında, perde teknolojisiyle salonu küçültme imkanından yararlanarak kurumsal etkinlikler ve özel davetlere de yer verebiliyor. Akustik altyapısı ve üstün ses kalitesi ile Avrupa’nın en iyisi olmayı hedefleyen Black Box İstanbul, hızlı "load in/load out" sistemiyle de art arda etkinliklerin yer almasını sağlıyor. 





Sayılarla Black Box İstanbul!


286 ton çatı yük taşıma kapasitesi ile, farklı gösteri türlerinin yer alabilmesine imkan veriyor. Mekanın toplam 5800 kişi kapasitesi olup, 304 skybox loca koltuk, 822 premium koltuk, 1392 sabit tribun koltuk, 562 eklenebilir tribun koltuk, 2160 giriş katında oturma ve 3300 giriş katında ayakta seyirciden oluşmaktadır. Skybox üyeliği ve özel girişleri kullanma imkanı ile Black Box İstanbul, ziyaretçilere ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.  Çağdaş tasarımı ve...