19 / 04 / 2024

Blacklıne Mimarlık adres 

Blacklıne Mimarlık adres 

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Albayrak tarafından kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Blacklıne Mimarlık adres  Haberi

Blacklıne Mimarlık adres 

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi konusu:
Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Mekanik Tesisat Mühendisliği hizmetleri (sıhhi Tesisat, Isıtma Tesisatı, Doğalgaz tesisatı, Endüstriyel doğalgaz tesisatı, Doğalgaz altyapı tesisatı, Yangın tesisatı, Arıtma tesisatı, Soğutma tesisatı, Havalandırma tesisatı, Havuz tesisatı, klima tesisatı vb.) Her Türlü proje çizimi ve Uygulama işlerini Kapsar Mekanik tesisat işleri, Doğalgaz yapım işi her türlü Doğalgaz Alt yapı işleri Doğalgaz proje çizimi ve uygulamaları(ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın, asansör) Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesul lük...