23 / 04 / 2024

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul adres

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul adres

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün ve Ali Taşdemir ortaklığında kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Yvz77 Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz77 Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Yavuz Demir tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul adres Haberi

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul adres

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Sevil Bilgili ve Şerife Ercantürk ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş eski kulüp başkanı olan Serdar Bilgili, yeni şirketini, kuzeni ve aynı zamanda Bilgili Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Sevil Bilgili ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Şerife Ercantürk ile kurdu. 

519 bin 500 TL'ye kurulan Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nde gayrimenkul sektörüne ilişkin faaliyetlerde bulunacak. 

Serdar Bilgili Kimdir?

1963 İstanbul doğumlu olan Serdar Bilgili, 2000-2004 yıllarında Beşiktaş futbol takımının yöneticilik görevini üstlendi. 

Aslen Kahramanmaraşlı olan Serdar Bilgili, tarihi Akaretler Sıraevler’de yer alan W Istanbul, İstanbul Ortaköy'de bulunan One Ortaköy, Soho House İstanbul gibi projeleriyle sektörün önde gelen isimlerinden oldu. 

Şimdi Bilgili Holding olarak, Doğuş...