19 / 04 / 2024

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Sevil Bilgili ve Şerife Ercantürk ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş eski kulüp başkanı olan Serdar Bilgili, yeni şirketini, kuzeni ve aynı zamanda Bilgili Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Sevil Bilgili ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Şerife Ercantürk ile kurdu. 

519 bin 500 TL'ye kurulan Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nde gayrimenkul sektörüne ilişkin faaliyetlerde bulunacak. 

Serdar Bilgili Kimdir?

1963 İstanbul doğumlu olan Serdar Bilgili, 2000-2004 yıllarında Beşiktaş futbol takımının yöneticilik görevini üstlendi. 

Aslen Kahramanmaraşlı olan Serdar Bilgili, tarihi Akaretler Sıraevler’de yer alan W Istanbul, İstanbul Ortaköy'de bulunan One Ortaköy, Soho House İstanbul gibi projeleriyle sektörün önde gelen isimlerinden oldu. 

Şimdi Bilgili Holding olarak, Doğuş Holding ile ortak  Galataport projesi yönetiliyor. 

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Adres: Sinanpaşa Mah.Şair Nedim Cad. No:20 B Beşiktaş


Geri Dön