23 / 04 / 2024

blox haliç havadan videosu

blox haliç havadan videosu

2 etaptan meydana gelen Blox Haliç projesi 7 blok halinde yükseliyor. Efektif Gayrimenkul imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Blox Haliç projesinde toplam 154 adet daire bulunuyor

Blox Haliç Konutları'nın havadan videosu!

Efektif Gayrimenkul imzasıyla Kağıthane 7 blok halinde inşa edilen Blox Haliç projesi 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

İstanbul Yassıada'nın son hali havadan görüntülendi!

Dün DHA tarafından yapılan çekimlerde Yassıada projesindeki binaların tamamlandığı ve oturuma hazır halde olduğu görüldü. 

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Yeni AKM'nin temel çalışmaları havadan görüntülendi!

Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi (AKM) arazisinin son hali ve iş makinelerinin çalışması havadan fotoğraflandı...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi!

110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda 2015'te başlayan restorasyon çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan çatı restorasyonu ve Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi.

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki villası tamamen yıkıldı!

Tüm mal varlığına el konulan Adnan Oktar’ın villasında yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan villanın son hali havadan görüntülendi.

Rami Kışlası'nın son hali havadan görüntülendi!

Restorasyon çalışmaları tamamlandığında Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak olan Rami Kışlası'ndaki son durum havadan görüntülendi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

AKM'nin yıkımında sona gelindi!

Taksim’de yer alan Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkım çalışmalarında sona gelindi. AKM'den geriye küçük bir bölüm kalmış hali havadan görüntülendi.

Blox Haliç 3. Etap'ta yatırımcımız kazansın istiyoruz!

Güvenle dolaşabileceğiniz, şehrin ortasında az da olsa yeşil alan görebileceğiniz dolayısıyla huzurlu yaşayabileceğiniz alanlar istiyorsanız bu bölge ve Blox Haliç 3 bu imkanları fazlasıyla sağlıyor...

blox haliç havadan videosu Haberi

blox haliç havadan videosu


Kağıthane Blox Haliç'in havadan yeni görüntüleri için...