29 / 03 / 2024

blumar ataköy teslim

blumar ataköy teslim

Otel, ofis, rezidans ve alışveriş merkezinin yer aldığı Blumar Ataköy Evleri 'nde teslimler 2014 yılının son çeyreğinde yapılacak...

Blumar Ataköy Yorum İnşaat - Turkmall 2014'te teslim edilecek!

2014 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan Blumar Ataköy projesi Yorum İnşaat ile Turkmall ortaklığında inşa ediliyor...

Blumar Ataköy teslim tarihi ne zaman?

Blumar Ataköy teslim tarihi 2014 yılı son çeyreği olarak belirlendi. Otel, ofis, rezidans, AVM alanlarının yer alacağı Blumar Ataköy Yorum İnşaat ve Turkmall işbirliği ile yükseliyor...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim fırsatı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesinde daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

blumar ataköy teslim Haberi

blumar ataköy teslim

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Ataköy'de inşa edilen Blumar Ataköy projesi 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Yorum İnşaat ile Turkmall tarafından hayata geçiriliyor.


Blumar Ataköy Evleri 'nde teslimler 2014 yılının son çeyreğinde yapılacak. Projede rezidans, ofis, otel ve AVM yer alıyor.


Blumar Ataköy Evleri 'nde yer alan rezidans alanı 30 bin metrekare alana sahip olacak. Ofis alanı ise 8 bin metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Blumar Ataköy Evleri 'nde kiralanabilir alan 120 bin metrekare olarak belirlendi, AVM alanı ise 27 bin 500 metrekare olarak tasarlandı.


Ayrıca Blurmar Ataköy Evleri 'nde otel alanı 2 bölümden oluşuyor. Birinci bölüm 25 bin metrekare, ikinci bölüm ise 20 bin metrekare büyüklüğünde.


Yorum İnşaat iletişim

Address : Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / Istanbul

Tel : +90 (216)...