20 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim fırsatı!

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim fırsatı!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesinde daireler hemen teslim ediliyor..



Kuzu Grup imzası ile Ataköy No:1'de inşa edilen  Sea Pearl  Ataköy, 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana geliyor. 1.200 metre sahil şeridine sahip Sea Pearl Ataköy 20 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganı ile anıtılan Sea Pearl, 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Projede çeşitli büyüklüklerde ve özelliklerde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

 

Sea Pearl Ataköy de hemen teslim fırsatı!

Yaşam başladı

631 konutun yer aldığı ilk etapta, daireler hemen teslim ediliyor. Satış süreci devam eden projede metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor.

Sea Pearl sakinlerine, fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkanı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peyzaj alanı sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy de hemen teslim fırsatı!

Sea Pearl, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre yakın mesafede yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy de hemen teslim fırsatı!

Sea Pearl Ataköy de hemen teslim fırsatı!

 


Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul 
 
Tel: 444 98 00 
Web: http://www.seapearlatakoy.com/

 


projeye sor



Geri Dön