23 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2017 yılının ilk yarısı deniliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın inşa edilen projede yer alan dairelerin ön satış sürecine başlandı...



Toplamda 1,474 adet daireden meydana gelen Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Kuzu Grup tarafından yaşama geçirilen Ataköy  Sea Pearl  projesinde;  spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Konutların ön satış sürecine başlanan Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2017 yılı içerisinde deniliyor. Proje, 128 bin metrekare alana sahip. 


Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim?


İçerisinde; konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlar bulunan Sea Pearl Evleri, 2.7 milyar dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının ilk yarısında cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesinde inşa ediliyor. 


Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na yakın inşa edilen Sea Pearl Residence'ta yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Tel: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön