19 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ne zaman teslim?

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Rezidans, home ofis, ofis ve mağazalardan meydana gelen Nef Ataköy projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı



Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ne Ataköy projesi  İstanbul Avrupa yakasında Ataköy'de inşa ediliyor.  Timur Gayrimenkul  Nef Ataköy ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeyi anlatalım.


20 bin metrekare alan üzerinde yer alan Timur Gayrimenkul Nef Ataköy projesi rezidans, home ofis, ofis ve mağaza birimlerinden meydana geliyor. Projede dairelerin tamamı 1+1 şeklinde tasarlandı.


Nef Ataköy projesinde yer alan modüler sistem sayesinde daireler birleştirilebiliyor. Projedeki konutların alanları 44 metrekareden başlayıp 98 metrekareye kadar yükseliyor.


5 bloktan meydana gelen Nef Ataköy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede tapu harcı ödenmiyor. Nef Ataköy'de rezidansların metrekaresi 3 bin 300 dolardan, deniz manzaralı dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor.


Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı için 444 9 633 numaralı hattan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Timur Gayrimenkul Nef Ataköy ulaşım!

Nef Ataköy projesi Yenibosna E-5 üzerinde Airport AVM ile Kültür Üniversitesi'nin yanında yer alıyor.


Timur Gayrimenkul Nef Ataköy iletişim

Nef Ataköy telefon numarası: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefatakoytalep/default.aspx


projeye sor



Geri Dön