19 / 04 / 2024

bm ormancılık forumu

bm ormancılık forumu

BM Ormancılık Forumu'nda konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veyse Eroğlu; "3. köprü güzergahı söylendiği gibi İstanbul'un en kötü yerinden geçmiyor. Mesela havzalarla hiçbir alakası yok." dedi...

Beko’dan çok konuşulacak eylül indirimi! BM 5045 bulaşık makinesinde tam 3 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Beko, eylül ayına özel indirimlerle resmen gündeme oturdu. BM 5045 bulaşık makinesinde tam 3 bin 500 TL indirim kampanyasının başladığını duyuran Beko, bu ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri de paylaştı.

Beko BM 3043 bulaşık makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko BM 3043 3 programlı, 13 kişilik bulaşık makinesi, etkileyici temizleme sonuçları ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Beko BM 3043 bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar...

Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri ekonominin şu cep yaktığı dönemde uygun fiyata buzdolabı avantajları araştırılıyor.  Peki Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Remzi Aksoy tarafından kuruldu.

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaman tarafından kuruldu.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İlhan Türk ve Can Başıbek imzasıyla kuruldu.

bm ormancılık forumu Haberi

bm ormancılık forumu

    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 3. köprü güzergahının söylendiği gibi İstanbul'un en kötü yerinden geçmediğini belirterek, ''Mesela havzalarla hiçbir alakası yok. Ormanlarla ilgili de en az 5 katı kadar kesilenin yerine ağaç dikmek kaydıyla çalışma yapıyoruz. Bazı yerlerde tünelle bazı yerlerde viyadükle geçerek, bu kesim asgari seviyede tutulacak'' dedi. 

     Bakan Eroğlu, Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezi'nde, bakanlık çalışmaları ile 9-18 Nisan'da Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek BM Ormancılık Forumu'na ilişkin düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

     Eroğlu, 3. Köprü için seçilen yerdeki ağaçların korunmasına yönelik tedbir alıp almadıklarına ilişkin soru üzerine, bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, 3. köprü için güzergah belirlerken havzalara zarar vermeyecek ve asgari miktarda ağaç kesilecek şekilde planlama...