28 / 03 / 2024

bmw 3 serisi

bmw 3 serisi

Yenilenen BMW 3 Serisi Türkiye'de de satışa sunuldu. İşte meraklıları tarafından beklenen otomobilin fiyat listesi ve öne çıkan özellikleri..

BMW X3 güncel fiyatları belli oldu! BMW X3 ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan BMW'nin X3 modelininTemmuz 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, en ucuz BMW X3 ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BMW Yeni 3 Serisi fiyatları açıklandı! BMW 3 Serisi kaç TL? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisinin Temmuz 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki BMW 3 Serisi ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BMW Yeni 3 Serisi fiyatlarını görenler inanamıyor! BMW 3 Serisi ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisinin 17 Haziran 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den 3 Serisi’ne özel fiyat açıklaması! 3 Serisi’ne zam geldi mi?

BMW, ekim ayı kapsamında fiyat listelerini güncellemeye devam ediyor. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, bu seride ekim ayına özel zam olmayacağını açıkladı.

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

BMW’den 3 Serisi’ne hem zam hem indirim geldi! 320İ’ye 56 bin 800 TL zam gelirken, 330İ’ye 5 bin 900 TL indirim geldi!

BMW’den 3 Serisi’ne sahip olmak isteyenlere hem zam hem de indirim haberi geldi. BMW, 320İ’ye 56 bin 800 TL zam yaparken, 330İ’ye ise 5 bin 900 TL indirim yaptı.

BMW 2 Serisi’ne 37 bin 800 TL’lik Eylül 2023 zammı! En ucuz 2 Serisi’nin fiyatı bile resmen dudak uçuklattı!

BMW; haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da birçok modeline zam yaptı. Bu kapsamda, 2 Serisi’ne de 37 bin 800 TL zam yapan BMW, bu modelin yeni fiyatını paylaştı.

BMW’den eylüle girer girmez zam! 1 Serisi’ne tam 151 bin 100 TL zam geldi!

BMW’den eylül ayına girer girmez zam haberi geldi. 1 Eylül 2023 itibarıyla 1 Serisi’ne tamı tamına 151 bin 100 TL zam yapan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

bmw 3 serisi Haberi

bmw 3 serisi

Son zamanlarda SUV modellere olan yoğun talepten dolayı birçok üretici artık tamamen bu segmentte araç üretimine yoğunlaşmış vaziyette. Buna rağmen bazı markalar diğer segmentlerde de üretime hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.  Yenilenen BMW 3 Serisi otomobil meraklılarını heyecanlandırmaya yetmiş gibi gözüküyor. Ülkemizde de satışa çıkan yeni BMW modeli, yenilenen tasarımı ve bolca yeni teknoloji ile dikkat çekiyor.

BMW 3 Serisi kullanıcılarına neler sunuyor?

BMW 3 Serisi'ne yakından bakıldığında, ızgaranın biraz büyüdüğü görülüyor. Ayrıca, yeni LED far takımları da değişimde dikkat çekiyor.

Stop takımları daha ince görünen makyajlı 3 Serisi, gerçek değişimi kabinde yaşıyor. Devasa kavisli yekpare cam; 12.3 inç büyüklükte dijital gösterge panelini ve 14.9 inç büyüklükte bir multimedya ekranını kullanıcılarına sunuyor.

Tanıdık...