26 / 04 / 2024

BMW X3 güncel fiyatları belli oldu! BMW X3 ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi

BMW X3 güncel fiyatları belli oldu! BMW X3 ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan BMW'nin X3 modelininTemmuz 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, en ucuz BMW X3 ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan BMW'nin X3 serisi modelinin özellikleri yeniledi. İşte BMW’nin özellikleri ve dudak uçuklatan 20 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi.

BMW X3 güncel fiyatlarını gören inanamıyor! BMW X3 kaç TL? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi

BMW X3'İN ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni BMW X3 otomobili her türlü arazi koşulunda zorlanmadan hareket edebiliyor. Yarı otonom sürüş sınıfında ilk kez kullanılmış ve harekete duyarlı komut ve yenilenen xDrive gibi sistemleri zenginleşmiş özelliği bulunuyor. Böylece heyecan verici performansıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Genişliğe ve X modellerine özgü öğelere yapılan yoğun vurgu, Yeni BMW X3'ün ön tasarımına son derece ayırt edici bir görünüm kazandırıyor. Açılı bir formda tasarlanan BMW Böbrek Izgaraları ve üçgen şeklinde yorumlanan dikey hava girişleriyle yeniden tasarlanan tampon aracın olağanüstü hakimiyetini öne çıkarıyor. Yaklaşık 10 mm kadar alçaltılan tamamen LED farlar, modern ve dikkat çekici görünümüyle Yeni BMW X3'ün genel hatlarını tamamlıyor. 

İç tasarım, yeniden tasarlanan parlak siyah kaplama şeritlerine sahip merkez konsol ve klima sisteminin yeni kumandalarıyla etkileyici bir görünüme kavuşuyor. Daha fazla konfor ve sezgisel kullanım sunan spor koltuklarda standart olarak Perfore Sensatec deri kullanılırken 12,3 inç büyüklüğündeki gösterge paneli ve kontrol ekranı ile Yeni BMW X3 fark yaratıyor.


Peki, BMW X3 100 km ne kadar yakıyor? 20 Haziran 2022 güncel fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...


Geri Dön