29 / 03 / 2024

Bob Allies ingiltere çalışmaları

Bob Allies ingiltere çalışmaları

Londra'da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınan ünlü İngiliz mimar Bob Allies, tasarımın ikinci plana atıldığını aktardı. Allies, gelecekte sembol yapıların ortadan kalkacağını söyledi. 

Sokakları sindiren bir güç arzusu Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vivid Black, Gunship Gray, White and Pearl renkleriyle dikkat çeken Harley Davidson Fat Bob fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Fat Bob 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar? Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Harley Davidson Street Bob fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir gezi motosikleti almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Street Bob 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Bob Marley’in İngiltere'deki evi satılıyor!

Bob Marley'in İngiltere'de yaşadığı sırada Bloomsbury dairesi 1.65 milyon sterline satılıyor. 

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Bob Allies: Sembol yapılar tarih olacak!

Londra'da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınan ünlü İngiliz mimar Bob Allies, tasarımın ikinci plana atıldığını aktardı. Allies, gelecekte sembol yapıların ortadan kalkacağını söyledi. 

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

Riva Kalesi Sünger Bob'a benzemesin!

Restore edildikten sonra çizgi film karakteri ‘Sünger Bob’a benzetilen Şile Kalesi’nden sonra İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki Cenevizlilerden kalma Riva Kalesi’nin restorasyonu için Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

İngiltere'de konut satışları son altı yılın zirvesinde!

Rics araştırmasına göre, İngiltere'de geçen yılın son çeyreğinde emlak şirketlerinin konut satışı ortalaması Mart 2008'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. İngiltere'de konut satışları son altı yılın zirvesinde...

İngiltere'de konut fiyatları yükseldi!

İngiltere 'nin önde gelen bankacılık gruplarından Lloyds 'un iştiraki Halifax mortgage kredi kuruluşu, 2013 yılında İngiltere'de emlak fiyatlarının yüzde 7,5 oranında artış kaydettiğini açıkladı.

İngiltere'de inşaat sektörü geçen yıl sert düşüş yaptı!

İNGİLTERE'DE sanayi ve imalat üretimi kasım ayında beklenmedik bir şekilde aynı kaldı ve inşaat sektörü bir yıllık en sert düşüşünü kaydederek ekonominin 4. çeyrekte ivme kazanmakta zorlandığının işaretini verdi...

Bob Allies ingiltere çalışmaları Haberi

Bob Allies ingiltere çalışmaları

İngiliz mimar Bob Allies Londra'da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Allies, "Asıl hedefimiz enerji tasarrufunu sağlayarak doğayla uyumlu yeşil binalar inşa etmek" diyor. Bob Allies "Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği" programı kapsamında İstanbulda'ydı.

YENİ ŞAFAK PAZAR EKİ'nden Aylin İzmir'İn haberine göre; 41 kez RIBA (Uluslararası Mimarlık Ödülü) sahibi olan Bob Allies "Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği" programı kapsamında İstanbul'a geldi. 

Gelecekteki yapıların 'yüksek performanslı' binalar olması gerektiğini ifade eden Allies, Londra'nın altını üstüne getiren mimar olarak biliniyor. 

Aylin İzmir Gelecekte sembolleşen yapıların olmayacağını söyleyen Allies ile mimari ve çevre üzerine konuştu. İşte o yazı...
 

* Geleceğin kentlerinde nasıl bir mimari yapı karşımıza çıkacak?

Ben çalışmalarımı Londra'da yürütüyorum. Londra özelinde konuşacak olursak bizim için en büyük problem nüfusun gün geçtikçe artıyor olması. Merkezden büyüyen şehir giderek dışarıya...