17 / 04 / 2024

bodrum Babil\'in Asma Bahçeleri

bodrum Babil\'in Asma Bahçeleri

Gardens Of Babylon'un mimari konsepti Babil Kralı Nabukadnezar'ın yöntemleri dikkate alınarak yapıldı

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Bodrum'da inşaat işçileri arasındaki kavga: 3 yaralı!

Muğla Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

bodrum Babil\'in Asma Bahçeleri Haberi

bodrum Babil\'in Asma Bahçeleri

Dünyanın 7 Harikasından biri olan Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek Çakırlar Holding tarafından Bodrum'da yapılan Gardens of Babylon projesinin mimari konsepti Babil Kralı Nabukadnezar'ın yüzyıllar önce yaptırdığı yöntemler dikkate alınarak yapıldı.

1 Temmuz'da kapılarını açıyor
Tesis içinde bulunan Babil Heykelleri, Babil Kulesi tarihsel bir araştırma süreci sonucunda yapılan ar-ge çalışmaları ile hayata geçirildi. Projede döneme ait heykellerin yanı sıra Babil'in mimari tasarımının sembolü olan su taşıma sistemleri de maketlerle ele alındı. Bodrum'un simgesi olacak yatırım tatil ve yaşam alanı olarak planlandı. Yatırımdaki butik otel odaları dönemin kralları ve kraliçelerinin adlarına esinlendi ve dönemin mimarı özelliklerine göre şekillendirildi. 1 Temmuz'da kapılarını açacak olan yatırım kitle turizminde kültürel unsurları ön plana çıkaran bir yatırım olacak.
Sabah Emlak