19 / 04 / 2024

bodrum belediyesi kira kampanyası

bodrum belediyesi kira kampanyası

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara destek olmak için bir dizi kampanya hayata geçirdi. 

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Kira artışı göçü devam ediyor: 25 bin liralık kira, asgari ücretliyi vurdu! 

Bodrum'da kira fiyatları 3 yıl içinde 10 kart arttı. Ev bulmakta ve kiralamakta zorlanan vatandaşlar göç etmeye başladı. Firma yöneticileri sosyal konut talebinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Voyage Bodrum 10 yıllığına kiraya veriliyor! Bodrum Belediyesi duyurdu! 

Bodrum Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı Voyage Bodrum'u 10 sene süreyle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bodrum'da kira fiyatları tavan yaptı!

Bodrum'da kira artışı sebebi ile işveren işçi bulmakta zorlandı.  Pandemiyle birlikte yaz ve kış nüfusu 500 bine yaklaşan Bodrum’da kiralık ev ücretleri, iş ve işveren arasındaki ilişkiyi tehdit edecek durumda.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

bodrum belediyesi kira kampanyası Haberi

bodrum belediyesi kira kampanyası

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara destek olmak için bir dizi kampanya hayata geçirdi. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; “Şimdi Dayanışma Zamanı” sloganı ile başlatılan kampanyalar kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara ‘su ve elektrik faturası” ile “kira” ve “yakacak” yardımı sağlanacak. 

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 önlemleri kapsamında yapılan kısıtlamalar sebebiyle ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara bir nebze olsun destek olabilmek için adım attı. “Şimdi Dayanışma Zamanı” diyen Belediye, bu dönemde faaliyetlerini durduran esnafa, gelirini ve işini kaybeden vatandaşlara ve ihtiyaç sahiplerine destek olacak. Sosyal belediyecilik kampanyaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve iyilikseverler buluşturulacak
 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla hazırlanan çalışma kapsamında; Bodrum’da gelirini kaybetmesi sebebiyle su ve elektrik faturaları ile kirasını ödeyemeyen vatandaşlara destek...