28 / 03 / 2024

Bodrum Bodrum Evleri teslim

Bodrum Bodrum Evleri teslim

Bodrum’un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konseptli “BodrumBodrum” konut projesi örnek villaları konfor ve huzurun yeni adresi...

Bilgili Holding Bodrum Bodrum iletişim!

Bilgili Holding Bodrum Bodrum iletişim bilgileri kapsamında web adresi ile telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor

Seba Manolya Bodrum ödeme koşulları!

Seba Manolya Bodrum Evleri projesinde villaların metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor. Seba Manolya Evleri'nde teslimler Mayıs 2017'de gerçekleştiriliyor...

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Elysium Miramar Bodrum'da bayrama özel indirim!

Elysium Miramar Bodrum Evleri Oftoon İnşaat güvencesiyle Bodrum'da hayata geçiriliyor. Elysium Miramar Bodrum projesinde bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor.

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi!

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi kapsamında fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Elysium Miramar Bodrum Evleri'nde 46 villa yer alıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi kapsamında 561 bin 800 Euro'dan başlıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Nef Bodrum satılık daire!

Nef Bodrum Evleri projesinde ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Evleri projesinin 460 metre sahil şeridi bulunuyor...

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Ditto Mimarlık Bodrum'daki evleri güzelleştirecek!

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

Club Armonia Bodrum Evleri Muğla iletişim!

Club Armonia Bodrum Evleri 140 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 227 apart daireden meydana gelen Club Armonia Bodrum Evleri'nin iletişim bilgileri şöyle:

Muğla Club Armonia Bodrum Evleri'nde satılık devremülk!

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

Bodrum Bodrum Evleri teslim Haberi

Bodrum Bodrum Evleri teslim

Yalıkavak’ta yamaçtan denize sükûnetle kurgulanmış, denize sıfır, ait olduğu coğrafyanın tüm doğallığı ile vurgulandığı, özgün mimari tasarımı kadar konumu ile de eşsiz nitelikte olan “BodrumBodrum” konut projesi örnek villalarıyla Bodrum’ un gözdesi oluyor.


Turizm ve inşaat alanında; Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul, W İstanbul, Ajia Hotel, West Blocks ve Akaretler Sıraevler gibi önemli projelerin inşaatı ve renovasyonuna imza atan Bilgili Holding, “BodrumBodrum” projesiyle yepyeni bir hayat düşleyenler için doğa ile tasarımı ustalıkla buluşturuyor. 


Taşın, ahşabın ve gölgenin maharetle bir araya geldiği, doğanın enerjisi ile harmanlanmış bir konsepte sahip olan bu eşsiz projede; dekorasyonuyla farklı tarzlarda yaşam stili sunan villalar ile iç mimari tasarımı Arif Özden ve Tanju Özelgin imzası taşıyan örnek villa, Bodrum’ un en huzurlu adresinde beğeninize sunuluyor.


Yalıkavak...