25 / 04 / 2024

bodrum çağraş torba fiyat

bodrum çağraş torba fiyat

Çağdaş Torba Bodrum 'da fiyatlar 975 bin Euro ile 1 milyon 15 bin Euro arasında değişiyor. Proje; havaalanına 25 kilometre, Bodrum şehir merkezine 6 kilometre mesafede yer alıyor...

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Ünlü markalar Bodrum'a akın ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet, bugünkü köşesinde Bodrum ve Alaçatı'da şube açacak markaları kaleme aldı.

bodrum çağraş torba fiyat Haberi

bodrum çağraş torba fiyat


Bodrum Torba 'da yaşama geçirilen Çağdaş Torba Evleri 19 villadan meydana geliyor. Projede 3 oda 1 salon müstakil konutlar bulunuyor.


13 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Bodrum Çağdaş Torba Evleri 'ndeki 250 metrekare ve 260 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dubleks villaların satış süreci devam ediyor.


Çağdaş Torba Evleri fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor, 1 milyon 15 bin Euro 'ya kadar yükseliyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Çağdaş Torba Villaları 'nda; iki adet yüzme havuzu, site içi güvenlik, jeneratör, kumsal, su depoları ve beach club bulunuyor.


Denize 20 metre mesafede inşa edilen Çağdaş Torba Evleri havaalanına 25 kilometre, Bodrum şehir merkezine 6 kilometre mesafede bulunuyor.


Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nin güncel bilgileri için tıklayınız.


Telefon: 444 50...