18 / 04 / 2024

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.



Bu sene 9-12 Temmuz 2022 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçirmek isteyen yerli turistler ilçeye akın etti.. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilip yola çıkan tatilciler, ilçede uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Tatilcilerin araçları 5 kilometrelik yolu 1,5 saatte gidebilirken, Bodrum’a 1 haftada 100 binden fazla araç giriş yaptı.

Kurban Bayramı'na tatilini fırsata çevirmek isteyen yerli ve yabancı turistler Bodrum'u tıklım tıklım doldurdu.

Bayram tatilini fırsat bilerek yola çıkan binlerce insan nedeniyle Bodrum'da uzun araç kuyrukları oluştu. Ülkenin dört bir yanından gelen tatilciler, Bodrum başta olmak üzere Foça, Marmaris, Fethiye, Ula ve Akyaka gibi turistlik bölgeleri tercih etti. Bodrum'a kara yolu ile gelen birçok tatilci ise trafiği durma noktasına getirdi. Araçların uzun kuyruklara neden olduğu görüldü. 5 kilometrelik yolu 45 dakikada geçebilen vatandaşlar, daha sonra denizin ve güneşin keyfini mutlulukla çıkardı. Bir hafta içerisinde ise Bodrum’a giriş yapan araç sayısı 100 bini aştı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön