25 / 04 / 2024

Bodrum CitrON Evleri satışları

Bodrum CitrON Evleri satışları

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi!

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi kapsamında fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri'nde 950 TL taksitle!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsatlar sunuyor.

Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'ne iskan alındı mı?

Yeminli Mali Müşavir Fuat Bergansa, Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'nde 80 metrekare yerine 46.24 metrekarelik daireler için inşaat ruhsatı alındığını iddia etti. Bergansa "Binalar için iskan alınamadı" dedi.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Bodrum CitrON Evleri satışları Haberi

Bodrum CitrON Evleri satışları

Önderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Bodrum CitrON Evleri projesi toplamda 20 adet konuttan meydana geliyor. 

Bodrum CitrON Evleri projesindeki daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 103 metrekare. Bodrum CitrON Evleri'nde; yüzme havuzu, güneşlenme terası, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, ahşap dış cephe kaplamaları, otopark gibi seçenekler de bulunuyor.

Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş 16 adet müstakil bloktan meydana gelen Bodrum Amazon Akıllı Evler'de temel ilke alıcılara “doğal yaşam”  alanlarını "akıllı ev" teknolojisiyle birleştirerek sunuyor.

Toplam 16 blok olarak tek kat (flat) ve dublex olmak üzere 2 tip konut inşa edilecek projede, 12 adet tek kat ve  4 adet dubleks bulunuyor.  212,5 metrekare ile 269 metrekare arasında değişen evlerin her birinin kendine...