18 / 04 / 2024

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 



Önderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Bodrum CitrON Evleri projesi toplamda 20 adet konuttan meydana geliyor. 

Bodrum CitrON Evleri projesindeki daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 103 metrekare. Bodrum CitrON Evleri'nde; yüzme havuzu, güneşlenme terası, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, ahşap dış cephe kaplamaları, otopark gibi seçenekler de bulunuyor.

Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş 16 adet müstakil bloktan meydana gelen Bodrum Amazon Akıllı Evler'de temel ilke alıcılara “doğal yaşam”  alanlarını "akıllı ev" teknolojisiyle birleştirerek sunuyor.

Toplam 16 blok olarak tek kat (flat) ve dublex olmak üzere 2 tip konut inşa edilecek projede, 12 adet tek kat ve  4 adet dubleks bulunuyor.  212,5 metrekare ile 269 metrekare arasında değişen evlerin her birinin kendine ait müstakil bahçesi ve otoparkı mevcut. 

Web: https://www.onderler.com.tr/


Geri Dön