24 / 04 / 2024

bodrum kumbahçe imar planı değişikliği

bodrum kumbahçe imar planı değişikliği

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yeri (Yat Lift İskelesi) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

bodrum kumbahçe imar planı değişikliği Haberi

bodrum kumbahçe imar planı değişikliği


Muğla Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkiinde 52 pafta, 177 ada, 10 nolu parselin kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında bulunan mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 26 Mart 2009 tarihinde onaylanan ve 27 Mart 2009 tarih ve 2233 sayılı yazı ile dağıtımı yapılan Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yerine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan onama sınırı içerisinde değişiklik yapılmasını içeren Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yeri (Yat Lift İskelesi) 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama  İmar Planı Değişikliği ve İlavesi, 25 Nisan 2014 tarihinde askıya çıktı. İmar planları 26 Mayıs'ta askıdan inecek.


Askı tutanağı için