19 / 04 / 2024

bodrum yaka konutları

bodrum yaka konutları

Geleneksel taş ev mimarisini modern yapı teknikleriyle birleştiren Yaka Evleri, yaz-kış oturabileceğiniz, kendinizi Bodrum'un merkezinde, sakin ve huzurlu hissedeceğiniz bir anlayışla inşa ediliyor. Fiyatlar 160 bin Euro ile 350 bin Euro arasında...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka, İstanbul Ispartakule'de konumlanıyor. Modern Yaka Ispartakule projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

bodrum yaka konutları Haberi

bodrum yaka konutları

Bodrum’da  daha önce başka  butik projelere imza atan Mimar Ebru Erol ve uzun yıllar yurtdışında büyük projelerde görev alan Mühendis Ömer İçinsel’in gerçekleştirdiği “Bodrum Yaka Evleri”nde örnek evler tamamlandı.  


Bodrum Yaka Evleri'nde fiyatlar 160 bin Euro ile 350 bin Euro arasında değişiyor.

Bodrum Yarımadası’nın merkezinde, Ortakent – Yahşi Belediyesi sınırları içinde yer alan YAKA EVLERİ’nin en önemli özelliği, geleneksel mimariyi modern yapım teknikleriyle birleştiriyor olması.  Yüksek standartlı, sağlıklı, estetik değerleri yüksek ve konforlu bir yaşam alanı yaratan YAKA EVLERİ, alıcıları için de gün geçtikçe kıymetlenen yatırım olanakları  yaratıyor.  Projenin mimarı olan Ebru Erol, daha önce çok özel bir proje olan  YARBASAN TAŞ EVLERİ’ni (www.yarbasanevleri.com) tasarlamıştı.  

Sınırlı sayıda yapılacak olan YAKA EVLERİ,...