25 / 04 / 2024

Boğaçayı konut projesi

Boğaçayı konut projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaçayı konut projesi Haberi

Boğaçayı konut projesi

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi ve Songül Başkaya, Konyaaltı muhasara bölgesinde yer alanda yapılması planlanan Boğaçayı projesinde, ÖPA olarak açıklanan bölgenin plan notlarına, 95 bin 649 metrekare büyüklüğüne sahip alanın 'konut fonksiyonu' olarak gösterilmesiyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2018 yılına ait kararı ve plan değişikliklerine karşı dava açtı.

BİLİRKİŞİ DE UYGUN GÖRMEDİ

Antalya 1'inci İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonucunda alan, halen Antalya'nın temiz içme suyunun büyük bölümünü karşılayan su kaynakları yakınında ve sulak alan içinde kaldığından, kaynakların kirlenmesine neden olacağı, rekreasyon alanı ve peyzaj düzenlemesi yapım işi karşılığı alanın mülkiyeti, konut alanı yapımına olanak belirlenen yapımcı firmalara verilerek kamu mülkiyetinden çıkarılması, konut alanı olarak getirisinin giderlerden çok daha yüksek olacağı, bu durumda belediyenin dolayısıyla kamunun çok büyük zarara uğrayacağı gibi gerekçeler...