26 / 04 / 2024

Boğaçayı projesi son durum

Boğaçayı projesi son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı 1 milyar TL'ye mal olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi'nin Antalya'ya çok büyük bir zenginlik katacağını belirtti.

Boğaçayı projesi Antalya'ya değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Boğaçayı için çalışmalar başladı. Proje Antalya'ya değer katacak.

Antalya Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve 10 bin kişiye istihdam sağlaması hedeflenen, içerisinde köprülerin, film platolarının olacağı 1 milyar liralık Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi.

Boğaçayı Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da hayata geçirilecek Boğaçayı Projesi'nin dünya çapında bir proje olduğunu belirtti.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Boğaçayı projesi masaya yatırıldı!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Boğaçayı Projesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bilim adamları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve proje üzerinde çalışma yapan uzmanların katıldığı toplantıda masaya yatırıldı

Antalya Boğaçayı Projesi ne zaman tamamlanacak?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın en çılgın projesi olacak dediği ´Konyaaltı’nın İncisi Boğaçayı Projesi´ için müjde verdi. Türel, "Şimdi maketlerini gördüğünüz bu projelerin 3 yıl sonra içinde gezeceksiniz." dedi.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Menderes Türel: Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kalıvaltısına katıldı. Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya ile ilgili 'Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır' dedi.

Boğaçayı projesi Kanal İstanbul kadar önemli!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 40 kilo metre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel !Boğaçayı projesi Kanal İstanbul kadar önemli' dedi.

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

CarrefourSA’da rafları boşaltacak indirimler! 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye indi

CarrefourSA’da dev indirimlerin son gününün 1 Kasım olduğu öğrenildi. Buna göre, CarrefourSA’da 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

Altın fiyatlarında rekor beklentisi boşa çıktı! Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi

Altın fiyatlarının yaz ortasında rekor kırmasına yönelik beklentiler boşa çıktı. Düğün sezonunun da açılmasıyla gram altının 1450 liraya kadar çıkacağı hesaplanıyordu ancak altında rakamlar artmak yerine düştü. Peki altının yönü önümüzdeki günlerde ne olacak? İşte detaylar

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıklama geldi! Son dakika... 

Dünya Bankası'ndan altın ve dolar için ezber bozan açıkalama geldi. Son dakika haberine göre Dünya Bankası altın fiyatlarının hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar...

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Son günlerde sert düşüşlerin meydana geldiği Bitcoin'de boğa piyasası endişesi yaşanıyor. 

Kripto paralarda boğa sezonu geliyor mu?

Kripto paralarda boğa sezonu yeniden gündeme geldi. Yatırımcılar Bitcoin'de 53 bin ve 55 bin dolar seviyesini bekliyor...

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre Altcoinler boğa sezonuna güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Boğaçayı projesi son durum Haberi

Boğaçayı projesi son durum

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cem Oğuz, Boğaçayı Projesi ile ilgili uyarı yaptı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Oğuz, denizin içeri alınmasıyla beraber bu taşkınlarda büyük zararlar olabileceği, köprülerin yıkılabileceği ve büyük bir facia yaşanabileceğinin öngörüldüğü ifadelerine yer verdi.

2015 YILININ OCAK AYINDA TAŞKIN YAŞANMIŞTI

Oğuz, dere ıslah çalışmalarıyla ilgili DSİ, Karayolları ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin (ASAT) sorumluluğu olduğunun altını çizdi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Genelgenin 6'ıncı maddesinde de ‘Dere ıslah çalışmaları esnasında, kamu kurum ve kuruluşlarının sorumluluğundaki yapıların (yol, köprü ve benzeri) zarar görmemesi için ilgili kuruluşların koordinasyonu sağlanarak gerekli tedbirler alınacaktır' şeklinde bir ibare var. Yani burada DSİ, Karayolları ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin (ASAT) sorumluluğu var. Bunların bir araya gelip bir çözüm...