25 / 04 / 2024

boğaz yalı satışı

boğaz yalı satışı

İstanbul Boğazı'nda bulunan tarihi 71 yalı satılmayı bekliyor. Boğaz'ın en pahalı yalısı 19 odalı 530 milyon TL ile Bebek'tekş yalı oldu.

Yabancı konut yatırımcıları Boğaz'ı sevdi!

Ortadoğulu zengin yatırımcıların Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip yalı ve köşklere ilgisi artıyor. Boğaz'da yalı fiyatları ise 30 milyon liradan başlıyor.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

İstanbul Boğazı'ndaki satılık yalılara talep arttı!

Doğal güzellikleri, tarihi yalıları, ulaşımı, sessiz sakin sokaklarıyla İstanbul'un cazibe merkezlerinden olan Beykoz, Türkiye genelinde değerli ilk 10 ilçe arasında yer alıyor. Otoyol ve köprüye yakınlığı nedeniyle, ulaşım anlamında da büyük kolaylığa sahip. İlçede toplamda 109 adet yalı bulunuyor.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

boğaz yalı satışı Haberi

boğaz yalı satışı

Dünyaca üne sahip İstanbul Boğazı’nın incisi konumunda bulunan, Osmanlı döneminden beri üst gelir grubunun göz bebeği olan yalıların 71'i satılmayı bekliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Boğazın iki yakasında tarihi eser olan 366 yalı yer alırken, toplam yalı sayısı ise 622 olarak açıklandı. Şu an satışta olan yalıların fiyatları ise 2 ile 100 milyon dolar arasında değişiyor ve yalı fiyatlarındaki değişim rıhtım uzunluğuna, lokasyonuna, tavan yüksekliğine büyüklüğüne ve tarihi değerine göre farklılık gösteriyor.

Konut uzmanlarına göre özellikle Anadolu Yakası’nda Vaniköy, Kandilli ve Anadolu Hisarı’ndaki yalılar ile Avrupa Yakası’nda Bebek ve Yeniköy yalıları da fiyatları ile dikkat çekiyor.

HER YIL 60-70 TANESİ EL DEĞİŞTİREBİLİYOR 

Yalı satışlarına aracılık eden ve portföyünde 250 milyon dolar değerinde 10 satılık yalı olan lüks konut uzmanı Evrim Kırmızıtaş,...