24 / 04 / 2024

boğaza dört yeni tekne park geliyor

boğaza dört yeni tekne park geliyor

İSPARK; Bebek, Beykoz, Kuruçeşme ve Paşabahçe'de toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladı. İSPARK,İstinye ve Tarabya'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Asgari ücrette dört farklı zam haritası! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak?

Türkiye'nin ekonomik yol haritasını çizen Orta Vadeli Program, 2023 yılı için enflasyon öngörüsünü yüzde 65 olarak paylaştı. Bu öngörü, memur ve emekli maaşları ve sosyal desteklerin Ocak 2024 zamları için önemli bir ipucu sunuyor. Asgari ücretin tespiti için dört çeşit formül masaya yatırılacak.

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Açıklanan bu tarihi duyan emekliler resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

Emeklilere yeni yılda ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu... Hemen siz de bir bakın...

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

Memur ve emekliler dört gözle bekliyordu! 3600 ek gösterge zammı belli oldu! Polisten öğretmene kalem kalem yeni maaşlar

Milyonlarca memur ve emeklinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge zammı belli oldu. İşte polisten öğretmene kalem kalem yeni maaşlar....

Beko'dan dört dörtlük çeyiz kampanyası! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Beko yeni evlenecek ve ev düzecek olan tüm çiftler için yeni kampanyasını duyurdu. Beko'nun dört dörtlük çeyiz kampanyası 1 Mart'ta başladı 31 Mart'a kadar devam edecek. İşte Beko'nun 2022 Mart fiyat listesi...

Tudors 4 yeni mağaza açacak!

Tudors CEO’su Yaşar Ayaydın yaptığı açıklamada, yurtiçinde bu ay dört yeni mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

boğaza dört yeni tekne park geliyor Haberi

boğaza dört yeni tekne park geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan  İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), İstinye ve Tarabya'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. İSPARK açıklamasına göre, 810 tekne kapasiteli 4 tekne park için Boğaz'da yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayacak tekne parkların yapımına ise bu yıl içinde başlanması hedefleniyor. İlk etapta Bebek'te 250, Beykoz'da 310, Kuruçeşme'de 85, Paşabahçe'de ise 165 olmak üzere toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanarak son aşamaya gelindi. İstinye ve Tarabya'da yaklaşık 15 milyon lira yatırım yapan İSPARK, yalan zamanda başlayacağı 4 tekne park için de 50 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor. Dört noktada toplam 810 tekne ve yat bağlama kapasitesiyle hizmete açılacak tekne...