26 / 04 / 2024

boğaza teleferik

boğaza teleferik

Ulaşım yatırımlarıyla İstanbul trafiğine büyük bir rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Boğaz‘a teleferik Anadolu‘ya metro projeleriyle ulaşım yatırımları artacak...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Boğaz manzaralı apartman hissesi satılacak! İşte parmak ısırtan o rakam

İstanbul Kuzguncuk'ta boğaza nazır toplamda 850 metrekare alanı bulunan apartmanın dörtte bir hissesi 68 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

Her AVM’de 10 mağaza boş!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye’de 420’yi aşkın AVM var. Her AVM’de 10 mağaza boş, bu da 4 bin mağaza ediyor." dedi.

Ersa Yapı konkordato talep etti!

Mali anlamda dar boğaza düşen Ersa Yapı konkordato talep etti. Mahkeme şirket hakkında 5 Kasım 2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 56 milyon TL'ye ev satın aldı!

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Gözde caddelerde boş mağaza sayısı artıyor!

Ünlü alışveriş caddelerinde mağazalar tek tek kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde geçen yıl dolu olan 77 mağaza bu yıl boş. Dolu mağaza sayısında İstiklal Caddesi’nde 29, Nişantaşı’nda 21 azalma var.

Ankara Boğazı'nda çalışmalar bu yıl başlayacak!

Melih Gökçek İdeal Kentler Zirvesi'nde Ankara'nın vizyon projelerinin son durumunu anlattı. Ankara Boğazı projesinin bu yıl başlayacağını belirten Başkan Gökçek teleferik projelerine de ağırlık verileceğini kaydetti.

Garipçe Köyü'nde ev fiyatları uçtu!

'Üçüncü Köprü’nün ayaklarının yükseldiği Garipçe Köyü'nde ev fiyatları adeta uçtu. Milyonlar konuşuluyor. Köyde öyle bir ev var ki; boğaza konmuş kartal yuvası gibi göz alıyor.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

boğaza teleferik Haberi

boğaza teleferik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, seçimin ardından projelerine start verdi. Topbaş hem boğaza teleferik hem de Anadolu Yakası metro yatırımlarıyla ulaşım yatırımlarına hız verecek.


Ulaşım yatırımlarıyla İstanbul trafiğine büyük bir rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Topbaş'ın, Anadolu Yakası’nda planladığı metro hatlarının öncelikli olarak Yakacık- Pendik, Kaynarca güzergahlarına yoğunlaştırması bekleniyor. Çalışmaları sürmekte olan Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe hatlarını 2015 yılına kadar tamamlanarak hizmete açmayı planlayan Topbaş, ulaşımda bütünleşme sağlanmasına yönelik olarak Mecidiyeköy-Altunizade Teleferik Hattı’na da büyük önem verdiği ve inşaat çalışmalarına bir an önce başlamak için ihaleyi beklediği kaydedildi. Bu hattaki istasyonlar Mecidiyeköy, Zincirlikuyu,  Altunizade, K.Çamlıca, B.Çamlıca ve Cami olarak belirlendi. Kapasitesi 32 yolculu teleferiklerde saatte 6 bin yolcu taşınacak, yolculuk süresi ise 15...