19 / 04 / 2024

Boğaziçi Konut Doğa Park Şubesi iletişim 

Boğaziçi Konut Doğa Park Şubesi iletişim 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Uçaksavar Lojmanları açıklaması! 

Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan lojmanlar için 2012'de depreme dayanıksız raporu verildiğini açıkladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Doğa Park Şubesi iletişim  Haberi

Boğaziçi Konut Doğa Park Şubesi iletişim 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi konusu:
ŞİRKETİN AMAÇ VE İŞTİGAL KONUSU : Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Şirketin amacı, başta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları ile müstakil ve kompleks işyerlerinde, hal yerlerinde, turizm tesisleri, çay bahçeleri, piknik alanları, büfe, sosyal tesis ve kültürel tesisler ile çarşı ve pazar yerlerinde, Kamu kurum ve kuruluşlarının binalarında, alışveriş merkezlerinde, spor komplekslerinde işletmecilik, yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüt, projelendirme, müşavirlik...