26 / 04 / 2024

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat iletişim

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat iletişim

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Boğaziçi'nde imar barışı düzenlemesi iptal edildi!

İstanbul'da Boğaziçi ön görünümünü imar barışı kapsamına alan düzenleme, 2 yıl sonra Anayasa Mahkemesi'nce iptal edildi. Yasadan faydalanarak Boğaziçi'nde üç ilçede yapı kayıt belgesi alan yapıların durumunun AYM'nin kararı sonrası ne olacağı merak ediliyor...

Boğaziçi kesinlikle imara açılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yapılması düşünülen düzenlemede Boğaziçi kesinlikle imara açılmamaktadır" dedi...

Boğaziçi’ndeki kaçak yapılar imar affından yararlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Boğaziçi ön görünümde inşaat yasak. Bir vatandaş arsasına çivi bile çakamazken komşu parsele apartman yapıldı, kiraya verildi, Üstelik imar affına başvurdu, durumunu yasallaştırdı. Bu komşunun özelliği nedir?' sorusunu yanıtladı

Boğaziçi Üniversitesi'ne Avrupa Kültürel Miras Ödülü!

Boğaziçi Üniversitesi Tarsus-Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi, Avrupa Kültürel Miras Ödüllleri kapsamında "Koruma Dalı"nda ödüllendirildi.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat iletişim Haberi

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat iletişim

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her cins ve tür maden maddelerini işlemek ve satmak metal madenlerini altın,bakır,perlit,kobalt,nikel kurşun, çinko demirkatmiyum bizmut arsenik platın krom ve alimunyum işlemek satmak pazarlamak ithal ve ihracını yapmak sanayi madenleri killer, betonik, sodyum potasyum,lityum.Kalsiyum, magnezyum tuzları,fosfat, amanyat,manyezit,grafit, kükürt, zımpara taşları, barit, kuvars, kuvarsite, mermer, ponza işlemek satmak pazarlamak ithal ve ihracatını yapmak. Kıymetli taşlardan elmas, zümrüt, oniks, yakut beril , safir, aut karnolin, apal, oltu taşı, topaz taşı, kehribar, yeşim, lüle, taşı bunlara ait arama ruhsatı alabilir ve aldırabilir ve...