26 / 04 / 2024

boğazın sis yüzünden kapatılması

boğazın sis yüzünden kapatılması

İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi' nden yapılan yazılı açıklamada; İstanbul Boğazı' nın, düşük görüş mesafesi nedeniyle, saat 22.20'de çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı belirtildi...

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Araba alamayanlar ona akın etti! Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi herkes yatırımını ona yapıyor!

2023’ün başından yana birçok kalemde 'zam furyası' yaşanırken yaşanan zamlardan en çok otomotiv sahibi olmak isteyenler etkilendi. Otomobil sahibi olmanın hayallerini kuranlar zamlar yüzünden bu hayali bir süreliğine de olsa ertelerken farklı alternatiflere yönelme kararı aldı. İşte detaylar...

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.

Altın tektaş yüzükler 1,193 liradan başlıyor! Yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Favori 2 Kasım 2022 fiyat listesi

En uyun altın tektaş yüzük arayanlar altın tektaş yüzüklerin fiyat listelerini araştırıyor. Favori'de altın tektaş yüzükler sadece 1.193 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Favori fiyat listesi 2 Kasım 2022.

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Sürpriz indirim! Altın baget yüzüklerde yüzde 40'a varan kampanya! Lizay pırlanta 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Lizay pırlanta 'da baget yüzüklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. Tüm altın baget yüzüklerde sürpriz indirim fırsatını kaçırmayın. İşte 21 Ekim 2022 Lizay pırlanta fiyat listesi.

Altın tektaş yüzüklerde yüzde 55 indirim! En uygun tektaş yüzükler burada! Gülaylar altın 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın, tektaş altın yüzüklerde yüzde 55 indirim kampanyası başlattı. En uygun tektaş yüzük fiyatlarının yer aldığı fiyat listesi belli oldu. Peki tektaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın tektaş yüzük 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın baget yüzüklerde yüzde 40'a varan indirim! Kaçırılmayacak dev fırsat! Lizay pırlanta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Son zamanların en gözde yüzükleri olan baget altın yüzükler yüzde 40'a varan indirim fırsatı ile Lizay Pırlanta'da satışa sunuldu. Peki altın baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lizay pırlanta altın yüzük 13 Ekim 2022 fiyat listesi.

boğazın sis yüzünden kapatılması Haberi

boğazın sis yüzünden kapatılması


İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.


İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada; İstanbul Boğazı'nın, düşük görüş mesafesi nedeniyle, saat 22.20'de çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı...