24 / 04 / 2024

bolu dağı aş

bolu dağı aş

Bolu Dağı A.Ş Highway Outlet AVM işletmesine yüzde 1,5 oranında katıldı...

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

TOKİ'den Bolu'da 988 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 yeni dükkan hayata geçirecek.

Bolu’da imar barışından 71 milyon TL gelir elde edildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre Bolu’da 2019 yılında İmar Barışı çalışmaları kapsamında 71 milyon TL elde edildi.

Bolu'da 9 milyon TL'ye satılık 12 adet gayrimenkul!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu'da yer alan 7 adet iş yeri ve 5 adet arsayı 9 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu’da 34 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, belediyeler tarafından 2019 yılının ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen binalar için istatistikler açıklandı. Verilere göre, Bolu’da 34 binaya yapı izin ruhsatı verildi. 

TOKİ'den Bolu'da 2 kampanya!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 2 yeni kampanyaya başladı. TOKİ bu kapsamda Bolu'nun Seben ve Dörtdivan ilçelerinde 403 yeni konut inşa edecek.

Bolu'da Aralık ayında 801 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilerine göre, Aralık ayında Bolu'da 801 konut satıldı.

Bolu'da 2017'de 7 bin 232 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, 2017'de Türkiye'de 1 milyon 409 bin 314 konut, Bolu'da ise 7 bin 232 konut satıldı..

Bolu'da satranç parkı açılıyor!

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Bolu'da 6 bin 932 konut satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı yazılı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 2016 verilerini paylaştı. Bolu'da 6 bin 932 konut satışı yapıldığı açıklandı.

bolu dağı aş Haberi

bolu dağı aş

Güler Yatırım Holding A.Ş'den özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz iştiraklerinden Güler Finansal Danışmanlık Hizmetleri A.Ş., Bolu Dağı'nda hizmette bulunan HIGHWAY OUTLET ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ'nin Yönetim ve İşletme hakkına sahip Bolu Dağı A.Ş.'ne % 1.5 oranında iştirak...