16 / 04 / 2024

Bolu dağkent sosyal konut

Bolu dağkent sosyal konut

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ'den Bolu'da 988 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 yeni dükkan hayata geçirecek.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Bolu'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bolu'da okulun güçlendirme inşaatında çalışan Iraklı işçi 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Bolu dağkent sosyal konut Haberi

Bolu dağkent sosyal konut

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’, Bolu Belediye Meclisi’nin Kasım ayı 2. Oturumu'nda dar gelirli ailelerin yüzünü güldürecek çok önemli bir müjdeler verdi. 

Bolu Belediyesi'nde yer alan habere göre; Belediye BaşkanıTanju Özcan, düzenlenen meclis toplantısında konut sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelerin hayalini gerçeğe dönüştürmek amacıyla Dağkent’ten 26 dönüm arazi satın aldıklarını açıkladı.

13 milyon TL’ye satın alınan arazinin tapusunu meclis üyeleri ve Bolu kamuoyuna anlatan Özcan, “Gündemin 2. maddesine geçmeden önce sizinle ve Bolu halkıyla bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Arkadaşlar burası Dağkent’in önündeki 26 dönümlük alan. Bir gayrimenkul almak istediğimizi söylemiştik. Burayı 13 milyon TL peşin para karşılığında bugün satın aldık. Tapusunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Burası çok kıymetli bir alan. Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz”...