27 / 04 / 2024

Bolu ev kavgası

Bolu ev kavgası

Bolu Gölyüzü Mahallesi’nde iki kişi arasında ev alım satım meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma kanlı bitti.

Ev sahipleri ile kiracıların kavgası niçin bitirilemiyor? 

Ülke genelinde ev sahibi ve kiracılar arasındaki kavgalar her geçen gün artarak devam ediyor. Peki ev sahipleri ile kiracıların kavgasını bitirmek çok mu zor? Niçin bitirilemiyor? 

Evinden kiracıyı çıkaran, bir daha kiraya vermiyor! Ev sahipleri ve kiracı kavgası tam gaz! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar için milyonlarca kişi çözüm önerisi bekliyor. Peki insanların mülkü üzerinde tasarruf hakkına engel olunabilir mi? Gazeteci Melis Alphan, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi ve kiracı kavgasında kim bilinçliyse o kazanıyor!

Türkiye'de, artan yaşam maliyetleri ve konut kiraları ile birlikte, ev sahibi ve kiracı arasındaki kavgalar da her geçen gün artıyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen o kavgalarda kim bilinçliyse o kazanıyor...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Fahiş kiralar sebebiyle mahkemeler kilitlendi! Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları artıyor!

Fahiş kiralar sebebiyle ev sahipleri ve kiracılar arasındaki davalar artıyor. Konut kira kavgası resmen mahkemelerin kilitlenmesine neden oldu. 

TOKİ Bolu projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 139 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için tarih açıklandı. İşte 139 konutluk TOKİ Bolu projesi detayları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Depozito kavgası büyüyor! Siz de davalık olabilirsiniz!

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmüyor ve gün geçtikçe büyüyor. Fahiş zam talebini kabul etmeyen ve evi tahliye eden kiracılar depozito alırken zorluklarla karşılaşıyor. İşte 10 soruda kiralık ev depozitosu hakkında bilinmesi gereken her şey...

Bolu'da kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde artan kira ücretleri Bolu'yu da etkiledi. Bölgede çok sayıda emlakçı kiralık ev arayan öğrencilere yurtta kalın uyarısını yapıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu yaylalarındaki yıkım kavgası büyüyor! 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaylalarda devam  eden yıkım işlemleri nedeniyle çıkan kavga hakkında açıklama yaptı. Özcan açıklamasında, “Bize bu talimatları gönderenler sayın valimize de söylüyorum. Önce bunlarla ilgili bize talimat versinler”  dedi. 

Ev sahipleri ve öğrenciler arasında 'kira' kavgası!

Öğrenci şehri Eskişehir’de, pandemi nedeniyle alınan uzaktan eğitim kararı sonrasında öğrenciler ev eşyalarını satıp kenti terk ediyor. Ev sahipleri ve öğrenciler arasında anlaşmazlıklar yaşanırken, özellikle üniversitelere yakın mahallerde kiralık ev ilanları arttı.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu ev kavgası Haberi

Bolu ev kavgası

Bolu Gölyüzü Mahallesi’nde iki şahıs arasında çıkan tartışma sonucu şahıslardan biri yanında getirdiği tüfekle diğerı şahsı yaraladı.

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay yerinden Bolu Pazarının kurulduğu alana doğru kaçan şahsı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakaladı. 

Gölyüzü Mahallesi Ağdalı Sokakta bulunan Ağda Camii önünde akşam saatlerinde adlarının Y.D. ve M.K. olduğu öğrenilen iki şahıs bir ev alım satım meselesi yüzünden tartıştı. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken,  29 yaşındaki Y.D. yanında getirdiği uzun namlulu pompalı tüfekle 35 yaşındaki M.K.’nin bacaklarına iki el ateş ederek yaraladı. 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Y.D.’yi Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önünde kıskıvrak yakaladı. 

M.K. ‘yı silahla yaralayan Y.D. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralı M.K ise...