25 / 04 / 2024

Bolu Gerede kiralık otel

Bolu Gerede kiralık otel

Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bolu İli Gerede İlçesi'nde yer alan otel binasını müştemilatı ile birlikte 20 yıllığına kiraya verecek. Taşınmazın kiralama bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

Bolu Gerede ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan edildi. Karar bugün 29181 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte belirlenen alanlar ve krokisi...

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Bolu Gerede kiralık otel Haberi

Bolu Gerede kiralık otel

Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden:



Madde 1 - İdareye İlişkin Bilgiler:

1.1. İdarenin;


a) Adı:  Gerede Belediye Başkanlığı

b) Adresi:  Kitirler Mahallesi Eski Hükümet Sok. No: 2 Gerede/Bolu

c) Telefon numarası:  0374 311 6700

ç) Faks numarası:  0374 311 6703

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle alabilir.


Madde 2 - İhale konusu olan işin niteliği yeri ve süresi :

Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Kitirler Mahallesi, Esentepe Mevkii 42 ada, 14 ve 17 parsellerde kayıtlı, toplam 7795 m2’lik taşınmazın üzerinde, 74 oda, 157 yataklı toplam 5378 m2 inşaat alanı bulunan, Esentepe Otel Binası ile kullanımı Belediyemiz tasarrufunda bulunan; 2 Adet Futbol Sahası, Arkut Dağı Kayak Tesisi, Teleski ve Kafeterya’nın 20 yıl (240 ay) süre ile ihale yoluyla kiraya verilmesidir. İhale 2886...