26 / 04 / 2024

Bolu Karacasu 53 bin dönümlük arazi ne olacak

Bolu Karacasu 53 bin dönümlük arazi ne olacak

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

1944 depremin izlerine rastlanıldı! O ilde fay hattının geçtiği alan imara kapatılıyor!

Bolu Karacasu’da başlatılan deprem çalışmalarında 1944 depreminin izlerine rastlandı. İzleri bulunan fay hattı, şehir planına eklenerek, belirlenen bölgeler gelecekte imara kapatılacak.

Eti Adstation, Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazinin ihalesini aldı!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman İşletmesine ait 53 dönüm arazinin ihalesini Muhittin Palazoğlu’ya ait olan firma aldı. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesinin de girdiği ihaleye toplam 8 şirket müracaat etti.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Bolu Belediyesi Karacasu'daki 53 bin metrekarelik araziye talip oldu!

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arsa ihalesinin kazananı belli oldu!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman Bölge Müdürlüğüne ait 53.036 metrekare arazi, Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni binaların yaptırılması karşılığında bu gün Ankara’da ihaleye çıktı.

Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazi Ankara'da ihaleye çıkacak!

İhaleye Bolu’dan çok önemli isimler katılırken, il dışından da çok değer veren ünlü firmalar da araziyi alabilmek için seferber oldular.

Karacasu yatırımcı bekliyor!

Şifalı termal suları ve yeşilliğiyle herkesin hayranlık duyduğu, Bolu turizmi için en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Karacasu için Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, beldenin bu özellikleriyle önünün açık olduğunu belirtti.

Bolu Karacasu'da termal su bulundu!

Bolu'nun termal turizmi için önemli yerlerinden biri olan Karacasu’da yaklaşık bir aydır süren sondaj çalışmalarında sonuca ulaşıldı. Yerin 374 metre derinliğinde suyun sıcaklığı da 43 derece olarak ölçüldü...

İsmail Yerlikaya:KDV düzenlemesi ile Bolu'nun avantajı arttı!

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya konutta son KDV düzenlemelerinin Bolu’ya dolaylı teşvik etkisi yaratacağını belirterek, özellikle Ankara ve İstanbul’daki yatırımcıları Bolu’daki konut fırsatını değerlendirmeye çağırdı.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 95 bin 563 TL'ye 3+1!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 4 adet 3+1 daireler 95 bin 563 TL ile 100 bin 826 TL arasında satılıyor. Konut başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor...

TOKİ Aydın Karacasu 1. Etap'ta başvurular 5 gün sonra başlıyor!

TOKİ Aydın Karacasu 1. Etap'ta yer alan 1 adet konut için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor. Projedeki 3+1 daire 111 bin 525 TL'ye satılıyor...

53 soruda Şişli Anthill Residence: metrekaresi 5 bin dolara!

Ant Yapı imzası taşıyan Anthill Residence projesinin daire fiyatları 561 bin dolardan başlıyor. Firma bünyesinde 24 aya kadar vadelendirme olanağının sunulduğu projenin detayları 53 soruda toplandı

Bolu Karacasu 53 bin dönümlük arazi ne olacak Haberi

Bolu Karacasu 53 bin dönümlük arazi ne olacak

Bolu gündemini uzun süredir Meşgul eden Karacasu'daki Orman Genel müdürlüğüne ait 53 Bin dönüm arazi'nin ihalesiyle ilgili de açıklama yapan ve ihaleye neden girmek istediklerini açıklayan Başkan Yılmaz; “ Bolu gelecekte turizm kenti olacak. Bolu'nun turizm planlamasını doğru dürüst yapması lazım. 53 dönümlük bir alan Bolu'da bulunması zor olan bir alandır. Böyle bir alan da yarın yapılacak bir turizm planlaması bizim öngörülerimize bakılmayıp, bize sorulmadan tamamen Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir. Öyleyse yanlış da yapılmaya bilir. Ama biz bu işe dahil olursak hata oranın daha az olma ihtimali var. İmkanlarımız da burayı almak için müsait. Burada herhangi...