28 / 03 / 2024

Bolu yayla evleri meselesi mecliste görüşüldü

Bolu yayla evleri meselesi mecliste görüşüldü

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, yayla evleri meselesiyle ilgilendiğini iddia ederek, Meclis'e soru önergesi sunduğunu açıklayan CHP Bolu Milletvekilini eleştirdi.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Ayder'de yayla evleri mimarisiyle ilgi çekiyor!

Rize'nin Ayder Yaylası'nda inşa edilen yayla evler herkesin beğenisini kazanıyor. Bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları da hızla devam ediyor.

Pandemide taşınabilir yayla evlerine ilgi arttı!

Rize'de ahşap ustalığı işi yapan 60 yaşındaki Nesrullah Özdemir karavan tipi yayla ev üretimi yapıyor. Pandemide doğa ile iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar bu evleri tercih ediyor. 

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Tarihi Bolu Solaklar Kaya Evleri yenileniyor!

Bolu'nun Seben ilçesinde, Frigler tarafından MÖ 1200'lü yıllarda inşa edilen Solaklar Kaya Evleri turizme kazandırılıyor. 4 katlı kaya evleri için restorasyon çalışmaları başladı.

Mehmet Özhaseki'den imar barışı ve yayla evleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yayla ve yazlık evlerin imar barışı kapsamında olup olmadığıyla ilgili açıklamada bulundu. Özhaseki, imar barışı kanunun bütün ihtilafları gidereceğini söyledi.

Yayla evleri de imar barışı kapsamında!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yaylacıların en büyük sorunu haline gelen yayla evlerinin yıkımı, uygulanan cezai işlemler ve yayla evlerine elektrik bağlatamamak gibi problemlerin çözüleceğini müjdeledi.

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Bolu’da yayla evlerinin yıkım kararına tepki!

Bolu’da Yakuplar Köyü Yaylası’nda bulunan 4 ev için yıkım kararı çıktı. Yıkım kararıyla şok olan köylüler için destek git gide büyüyor.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Bolu yayla evleri meselesi mecliste görüşüldü Haberi

Bolu yayla evleri meselesi mecliste görüşüldü

Ercoşkun, soru önergesi sunmanın herhangi bir sorunun giderilmesi noktasında yaptırıcılığının bulunmadığını belirtti ve CHP Bolu Milletvekilinin bu yöntemle kamuoyunda reklamını yapmaya yönelik algı operasyonları yürüttüğünü savundu.


ÇIKTIĞINI MECLİS TARİHİ HENÜZ YAZMADI"

Ercoşkun, şöyle konuştu: "İktidar partisini temsilen milletvekili olarak görev yapıyor ve parlamentoda yasama faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Kanunlara imza atıyoruz, çeşitli grup çalışmaları içinde bulunuyoruz. Meclis çalışma sistemi içerisinde soru önergesi metodu da var. Yani soru önergesiyle herhangi bir bakanlıktan görüş beyan etme şansı da var. Bir muhalefet partisi milletvekilinin vermiş olduğu soru önergesi neticesinde bir yasa çıktığı Meclis tarihinde hiç görülmemiş! 4 yıl boyunca bizim CHP’li milletvekili arkadaşımız Bolu’daki vatandaşlarımızı bu manada kandırmıştır diyebilirim. Şu kadar soru önergesi verdim diyor. Peki, netice ne oldu? Yok. Buna yanıt veremeyince de, ‘Biz iktidar...