26 / 04 / 2024

Bomonti Elektrik dava yürütmesi durdumu

Bomonti Elektrik dava yürütmesi durdumu

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., bağlantı hattının yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili alınacak tahsiline ilişkin dava süreci ile ilegili Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Tüketici Konfederasyonu, elektrik zamlarının iptali için dava açtı!

Tüketici Konfederasyonu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından 1 Ocak 2022 itibarıyla yüzde 50 ila yüzde 12 aralığında yapılan elektrik zamlarının iptali için yargı yoluna başvurdu.

Ferzan Özpetek, Beyoğlu’ndaki binasını işgal edenlere dava açtı!

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, 6 yıl önce satın aldığı Beyoğlu’ndaki 4 katlı tarihi binanın kilitlerini kırarak izinsiz tadilat yapan, elektrik ve su tesisatı döşeyen kişilerden şikâyetçi oldu. 3 kişiye 11 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Elektrik direkleri kamulaştırmasız el atma davası!

Kimi arsalar elektrik direklerinin inşası nedeniyle kamulaştırmasız el atmaya konu olabiliyor. Bu durumda mal sahibi elektrik direkleri kamulaştırmasız el atma davası açarak, kamulaştırma bedeli talep edilebiliyor. İşte dava örneği..

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Elektrik faturasındaki zamlar yargıya taşındı!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), “maliyet kalemlerinin gizlendiği” gerekçesiyle yeni elektrik faturalarının yürütmesinin durdurulması ve iptali için Danıştay’da dava açtı.

Bomonti Elektrik'ten piyasa danışmanı göreve devam açıklaması!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda piyasa danışmanı göreve devam açıklamasında bulundu.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Bomonti Elektrik dava yürütmesi durdumu Haberi

Bomonti Elektrik dava yürütmesi durdumu

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.


Açıklama:


İlgi: 15.12.2014 Tarihli Açıklamamız.


SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7 nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.


1. Adıyaman ili Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Şifrin Regülatörü ve HES üretim tesisimizin, bağlantı hattı yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili olarak Akedaş Elektrik Dağıtım A. Ş.' den olan alacağımızın 10 yıl yerine 1 yıl içerisinde tahsil edilmesinin sağlanması amacıyla;


a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı'na; 28.01.2014 tarih ve 28896 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği'nin Geçici 2.maddesinin 2.fıkrasındaki "on " ve "onuncu" ifadelerinin iptaline ve yürütmesinin durdurulmasına dair Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na 16.06.2014 tarihinde 2014/2209 Esas Numarası ile tarafımızdan dava açıldığı duyurulmuştu.


b. Danıştay...