23 / 04 / 2024

Bomonti Elektrik iletşim

Bomonti Elektrik iletşim

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., bağlantı hattının yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili alınacak tahsiline ilişkin dava süreci ile ilegili Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Şimşek tarafından kuruldu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Cevdet Şimşek tarafından kuruldu.

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mars2022 İnşaat Elektrik Bilişim Otomotiv Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Zengin tarafından kuruldu.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Bomonti Elektrik iletşim Haberi

Bomonti Elektrik iletşim

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.


Açıklama:


İlgi: 15.12.2014 Tarihli Açıklamamız.


SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7 nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.


1. Adıyaman ili Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Şifrin Regülatörü ve HES üretim tesisimizin, bağlantı hattı yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili olarak Akedaş Elektrik Dağıtım A. Ş.' den olan alacağımızın 10 yıl yerine 1 yıl içerisinde tahsil edilmesinin sağlanması amacıyla;


a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı'na; 28.01.2014 tarih ve 28896 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği'nin Geçici 2.maddesinin 2.fıkrasındaki "on " ve "onuncu" ifadelerinin iptaline ve yürütmesinin durdurulmasına dair Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na 16.06.2014 tarihinde 2014/2209 Esas Numarası ile tarafımızdan dava açıldığı duyurulmuştu.


b. Danıştay...