19 / 04 / 2024

Bora Özveren

Bora Özveren

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Arnica,yüksek emiş gücüne sahip teknolojisini tüketicisiyle buluşturuyor. Bakterilerin çoğunluğunu yok eden teknolojisi sayesinde Arnica bora su filtreli elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. 

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Bora Özveren Haberi

Bora Özveren

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.       Her türlü inşaat taahhütleri ; konut, işyeri, ticarethane,inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak, 2.       Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar barajlar ve göletler park ve bahçe peyzaj düzenlemeleri ve turistik tesisler  tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek,...