28 / 03 / 2024

Bornova Folkart Time 2 teslim tarihi

Bornova Folkart Time 2 teslim tarihi

İzmir Bornova'da yükselen Folkart Time projesinin 750 konutluk yeni etabı yakında başlıyor. Folkart Time 2 projesinde 750 konut ve 17 üniteden oluşan ticaret merkezi olacak...

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Time'da ofisler Eylül'de teslim!

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Folkart Time ödeme planı!

Folkart Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. 

Bornova Folkart İncity yeni fiyat listesi!

Bornova Folkart İncity yeni fiyat listesi 291 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan projede vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Folkart Time: Şimdi senin zamanın!

Folkart Yapı’nın Ankara Caddesi üzerinde yer alan projesi Folkart Time’ın, 14.900 TL’den başlayan peşinat fırsatı ile satışı devam ediyor.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

İzmir Bornova'da konumlandırılan Folkart Lİfe projesinde fiyatlar 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Bornova Folkart Lİfe Evleri ödemeleri...

Bornova Folkart İncity Evleri satış fiyatları!

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan meydana gelen Bornova Folkart İncity Evleri satış fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Proje 31 bin 289 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Bornova Folkart Time 2 teslim tarihi Haberi

Bornova Folkart Time 2 teslim tarihi


Folkart Yapı, İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Folkart Time projesinin yeni etabı için harekete geçti. 360 daire, 271 ofis, 48 dükkandan oluşan Folkart Time'ın yeni etabında 750 konut ve 17 birimden meydana gelen ticaret merkezi olacak.


Sekiz blok olarak tasarlanan Folkart Time 2 projesinde A ve D bloklar Z+26, G-F-B Bloklar Z+8,E ve C bloklar Z+5, H Blok Z+1 katlı olarak planlandı.



Aralık 2019 yılında teslimlerin yapılacağı Folkart Time 2 projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Projede spor alanı, açık-kapalı otopark, kreş, mescit gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


31 bin 289 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Folkart Time 2 projesi Bornova Sanayi Metro İstasyonu'na çok yakın konumda yükseliyor.



Satış ofisi adres: Kazım Dirik Mah.  Ankara  Cad. 10 Sok. No: 56

Bornova/İZMİR


Tel:...