26 / 04 / 2024

Bornova izmirde su kesintisi

Bornova izmirde su kesintisi

Bornova 32 Sokak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları nedeniyle, yol yapımına engel olan 500 mm çaplı borunun yeri değiştirileceğinden yarın su kesintisi olacak.

Bornova'nın imar sorununu imar barışıyla çözdük!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bornova'nın en önemli meselesi olan imar ve elektrik su meselesini imar barışıyla çözdük

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

İzmir Bornova'ya 7.2 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşanan Bornova İnönü Mahallesi’ne 10 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 8 kilometrelik atık su hattı döşeyecek. 7.2 milyon liralık yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

Bornova'da yarın su kesintisi olacak!

Bornova 32 Sokak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları nedeniyle, yol yapımına engel olan 500 mm çaplı borunun yeri değiştirileceğinden yarın su kesintisi olacak.

Bornova Çamdibi'ne 20 milyon liralık altyapı yatırımı!

Bornova'nın Çamdibi bölgesinde aşırı yağışlarda yaşanan sıkıntıları yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla çözdü. 540 hektarlık alanda gerçekleştirilen çalışmayla "birleşik sistemde” olan atık su ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrıldı.

İzmir'de yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı!

İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı.

İzmir'in ikinci içme suyu arıtma tesisi Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin ikinci içme suyu arıtmasını Bornova'nın Kavaklıdere Köyü'nde kuruyor. Gördes Baraj suyunu arıtarak 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak tesisi Avusturyalı Va Tech Wabag firması yapacak...

Özdeker İnşaat Su Evleri'nde 640 bin liraya 4+1: Son konutlar!

Bornova Su Evleri'nde son konutların satışı devam ediyor, projede fiyatlar 480 bin liradan başlıyor

Su Evleri'nde son 2 oda 1 salon! 325 bin liraya!

Bornova Su Evleri'nde fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Ali Dumankaya: Başbakan projeleriyle sektörün CEO'su oldu!

Kanal İstanbul ve iki yeni şehir projelerinin inşaat sektörü için büyük bir iş alanı oluşturacağını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, '200 milyar dolarlık pazar oluşur. Başbakan sektörün CEO'su gibi oldu' dedi

Bornova Forum AVM İzmir'in cazibe merkezi oldu!

Açık hava AVM konseptini yansıtan mimari yapısıyla fark yaratan Bornova Forum AVM'nin müdürü Doğan Alpan, soruları yanıtladı...

Bornova izmirde su kesintisi Haberi

Bornova izmirde su kesintisi

Bornova 32 Sokak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları nedeniyle, yol yapımına engel olan 500 mm çaplı borunun yeri değiştirileceğinden yarın (6 Nisan Pazartesi) saat 10 ile 15.00 saatleri arasında Ergene Mahallesi'nin tamamı ile Erzene Mahallesi'nin İstanbul Caddesi, 57. Topçu Tugayı ile Ege Üniversitesi arasında kalan kesiminde su kesintisi yapılacağı bildirildi. 



Sabah...