25 / 04 / 2024

Borsa İstanbul enka inşaat

Borsa İstanbul enka inşaat

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi verileri açıklandı. Borsa İstanbul'da işlem gören Enka İnşaat'ın piyasa değeri 24 milyar 840 milyon TL olarak açıklandı.

Borsa İstanbul'dan altında 'Sınırlama' kararı! Deprem sonrası yeni önlem!

Altın ithalatı mal mukabili ödeme şekli ile yapılmayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde ise iade prosed

Borsa İstanbul'dan flaş altın kararı! Sınırlama getirildi!

Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde iade prosedürünün uygulanacağını söyledi. 

Borsa İstanbul’da şirketler hisse alım yarışında! Hangi şirketler hisse geri alımı yapıyor? Hisse geri alımı nedir?

Borsa İstanbul'daki sert düşüş sonrası değer kaybeden ve hisse fiyatlarının gerçek değerini yansıtmadığını hesaplayan şirketler BİST'ten paylarını geri almak için harekete geçti.

Son dakika: Borsa İstanbul’da iki aracı kurumun faaliyetlerine son verildi

Borsa İstanbul beş gün aradan sonra yeniden açıldı. Açılış saatlerinde alıcı seyir gözlenen borsada hareketlilik devam ederken, iki aracı kurumun faaliyetleri durduruldu.

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Borsa İstanbul ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul’da hangi önlemler alındı?

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından Borsa İstanbul’da işlemler durdurulmuştu. Piyasa çevrelerinden hasar tespitleri tamamlanmadan hisselerin işleme açılmaması önerisi gelirken, şimdi en fazla borsanın ne zaman açılacağı merak ediliyor.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.

Borsa İstanbul için yeni çağrı: Yine aynısı olur

Depremin 3. günü kapatılan Borsa İstanbul'un 15 Şubat'ta açılması bekleniyor. Ancak uzmanlar gerekli önlemler alınmadan açılışın yine aynı etkiyi yaratacağına dikkat çekerek, sürenin uzatılması gerektiğini belirtiyor.

Piyasa uzmanlarından önemli uyarı! Tedbir alınmadan Borsa İstanbul açılmasın!

Borsa İstanbul açılmadan önce önlemlerin alınması gerektiğini belirten uzmanlar, piyasaların sakin bir ortamda açılması için önemli uyarılarda bulundular. İşte o öneriler...

Borsa ile ilgili şok iddia: Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından neden hemen kapatılmadı?

Borsa İstanbul, deprem felaketinin ardından işlemlere kapatılma kararından önce 4 bin 186 puandan işlem görüyordu. Borsanın kapatılması çağrılarına rağmen işlemlerin neredeyse 3 gün durmaması tepkilere yol açtı.

Borsa İstanbul’da ‘deprem’ tartışması: Borsa neden kapatıldı? Borsa neden açık kalmalı? Hangi kesim haklı?

Kahramanmaraş merkezli yaklaşık 7,7 büyüklüğünde gerçekleşen ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Borsa İstanbul’da işlemlerin 5 iş günü durdurulmasının ardından tartışmalar sürüyor. Borsanın kapatılması veya açık olması konusunda piyasa oyuncuları ikiye bölünmüş durumda.

Borsa İstanbul için dikkat çeken 5 talep!

7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası kayıpların üç gün içinde yüzde 16'yı aştığı Borsa İstanbul'da işlemler durdurulmuş oldu. İşlemlere kapatılan borsada 'durdurma' işleminin cuma gününe kadar sürmesi talep edilirken, gündeme ise borsaya 10 milyar liralık kaynak girişi sağlayabilecek beş talep gelmiş o

Borsa İstanbul enka inşaat Haberi

Borsa İstanbul enka inşaat

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 104.283 puan ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarken, şirketlerin toplam piyasa değeri de 810 milyar liraya ulaştı


Geçen yılın aralık ayında başlayan ve üst üste 7 ay yükseliş trendinde olan BIST 100 endeksi, bu yükselişini temmuz ayında da devam ettirerek gördüğü en yüksek seviye rekorunu bugün 104.283 puana taşıdı.


Borsa İstanbul verilerinden derlediği bilgilere göre, 30 Aralık 2016 itibarıyla yaklaşık 616 milyar lira olan Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri bugün gördüğü en yüksek seviye itibarıyla yaklaşık 810 milyarı liraya ulaştı.


Söz konusu dönemde Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değerinde 194 milyar liralık değer artışı yaşandı. Borsada işlem gören en değerli 20 şirketin 2016 sonun itibarıyla 372,5 milyar lira olan piyasa değeri de, 488,6 milyar...