24 / 04 / 2024

borsa Yayla Enerji

borsa Yayla Enerji

Borsa İstanbul'da gong bugün Yayla Enerji için çalacak. Yayla Enerji ödenmiş sermayesinin 6 milyon 850 bin TL'den 9 milyon 350 bin TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 2.5 milyon TL nominal değerli paylar, 4.80 TL...

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul’a bir dev daha adım atıyor!

Yüzbinlerce yeni yatırımcının daha hedefindeki Borsa İstanbul’da, 2023 senesinde de önemli halka arzlar gerçekleşecek.İşte bu halka arzları yeni yılın ilk günlerinde yaşayacak şirketlerden biri de, Astor Enerji.

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Aksa Enerji ve İş Yatırımı VİOP’ta iş birliği yapacak!

Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş., Borsa İstanbul VİOP’ta yeni “Piyasa Yapıcılık Programı” kapsamına alınan İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla piyasa yapımcısı oldu.

İş Yatırım ve Aksa Enerji'den VIOP'ta işbirliği!

Aksa Enerji Üretim A.Ş.’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş., Borsa İstanbul VİOP’ta “Baz Yük Elektrik Vadeli İşlem Sözleşmelerinde” İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla piyasa yapıcısı oldu.

borsa Yayla Enerji Haberi

borsa Yayla Enerji

Gelişen işletmeler Piyasası'na bugün yeni bir şirket daha geliyor. Yayla Enerji, 4.80 TL fiyatla işlem görmeye başlıyor. 



Borsa İstanbul'da gong bugün Yayla Enerji için çalacak. Yayla Enerji ödenmiş sermayesinin 6 milyon 850 bin TL'den 9 milyon 350 bin TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 2.5 milyon TL nominal değerli paylar, 4.80 TL satış fiyatından, Borsa İstanbul Birincil Piyasada "Borsada Satış - Sabit Fiyatla Satış Yöntemi" ile halka arz edildi. Halka arz, ilk günden yeterli talebi alınca hisse dağıtımı gerçekleştirildi. Gelişen İşletmeler Piyasası Listesi'ne kabul edilen Yayla Enerji'nin halka açıklık oranı yüzde 26.74 oldu. Şirket YAYLA.E kodu ile bugünden itibaren Borsa İstanbul Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem görmeye başlayacak. 

Arzdan 12 milyon TL gelir elde edilirken 2 milyon TL Erciyes Dağında yapılan ilk...